Certificaat van Oorsprong invullen

Voor het invullen van uw Certificaat van Oorsprong maakt u éénmalig een account aan bij Exportdocumenten.com. Hiermee kunt u voortaan eenvoudig online uw export documenten bestellen. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u per e-mail een wachtwoord waarmee u kunt inloggen in de webshop. Deze kunt u na de eerste keer inloggen wijzigen, indien gewenst.

U kunt met het wachtwoord inloggen op onze webshop en digitaal het Certificaat van Oorsprong invullen of opmaken. Bij ieder invulveld wordt door middel van informatiebuttons uitgelegd wat u in dient te vullen. De aanvraag is volledig digitaal, bijbehorende bewijslast en facturen kunt u eenvoudig uploaden. De gehele aanvraag inclusief bijlagen zetten wij digitaal door naar de Kamer van Koophandel (KvK).

Het Certificaat van Oorsprong zegt iets over de oorsprong van de goederen die worden geleverd. Let op dat u het CvO niet vult met allerlei informatie die er niet op thuishoort. Een goed ingevuld en afgegeven CvO is duidelijk en overzichtelijk.

Service levels

Wij willen het aanvragen van een exportdocument zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten, dat is ons doel! Wij presenteren u daarom 3 service levels: Full Service, Comfort en Self Service.

Met deze service levels kunt u voor iedere aanvraag die u doet, kiezen hoeveel service u hierbij van ons wenst:

  • Wilt u geheel ontzorgd worden, dan kiest u voor Full Service, ons Customer Service team helpt u dan persoonlijk via de telefoon van A-Z met uw aanvraag. Ook inhoudelijke vragen over bijv. bewijslast of oorsprong worden beantwoord door een van onze specialisten, u heeft namelijk recht op 15 minuten consultancy.
  • Kiest u voor Comfort, dan vult u zelfstandig uw aanvraag in en controleren wij deze voor u, voordat deze naar de Kamer van Koophandel wordt doorgezet. Zoals u van ons gewend bent.
  • Als 3e optie bieden wij Self Service. U vult zelfstandig uw aanvraag in en behoeft geen ondersteuning of controle door ons Customer Service team. U krijgt hiervoor korting op uw aanvraag.

Vragen over de webshop

Indien u vragen heeft over bijvoorbeeld de status van of hulp bij uw aanvraag of over onze webshop, neemt u dan contact op met ons Customer Service Team, zij helpen u graag.

Ga naar de webshop

 

 

Terug naar het overzicht

Deze klanten zijn al enthousiast over onze webshop: