+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Nieuwe webshop Exportdocuments.com vereenvoudigt exportproces
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Nieuwe webshop Exportdocuments.com vereenvoudigt exportproces

Persbericht: Vanaf vandaag, 1 maart, gaat de nieuwe webshop Exportdocuments.com live. Een doe-het-zelf oplossing voor zowel exporteur als logistiek dienstverlener, ongeacht het aantal zendingen per jaar. Het geheel vernieuwde platform is het resultaat van een succesvolle fusering van de twee dochterondernemingen van Pincvision, Uitvoeraangifte.com en Exportdocumenten.com. Het nieuwe platform biedt klanten één plek waar zij al hun exportdocumenten kunnen regelen.

Grote stap voorwaarts in vereenvoudigen van het exportproces

"Met Exportdocuments.com hebben we weer een grote stap voorwaarts gezet in het vereenvoudigen van het exportproces van onze gebruikers.", aldus Edwin Kampshoff, CIO. "We zijn ervan overtuigd dat klanten het gemak en de efficiëntie van ons platform zullen waarderen. Dit zal hun exportproces vereenvoudigen en daarmee zal significante tijdswinst worden geboekt. Iets waar wij in al onze keuzes naar streven om te realiseren."De gloednieuwe webshop is het resultaat van een lange en intensieve samenwerking tussen onze eigen experts, programmeurs, verkopers, marketeers, de Kamer van Koophandel, de Nederlandse en Belgische Douane en natuurlijk de klanten zelf. Het platform is zo ontworpen dat de gebruiker direct ziet welke exportdocumenten nodig zijn voor het land van bestemming en wat hier de kosten van zijn. In 4 overzichtelijke stappen leiden we de gebruiker door het bestelproces heen. Zijn er vragen tijdens het invullen, dan staat ons team van douane- en oorspongspecialisten klaar om te helpen. Hiermee bieden wij zowel expertise als volledige transparantie, tegen zeer scherpe tarieven.Het team achter Exportdocuments.com is trots op het resultaat en kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen op het nieuwe platform. "We durven in volle overtuiging te zeggen dat we erin zijn geslaagd om iets geweldigs neer te zetten. Een echte one-stop-shop oplossing" aldus Edo Bosga, CEO.

Combi-deal

We hebben een tijdelijke combi-deal actie opgezet om onze klanten te laten ervaren hoe gemakkelijk en efficiënt werken het is als je al je exportdocumenten in één aanvraag regelt. Bestel je alle documenten die worden geadviseerd voor je zending, dan krijg je per order €5,- korting. De actie loopt t/m 31 mei 2023. Klanten zijn van harte welkom op Exportdocuments.com, hét platform waar jij zelf al je exportdocumenten regelt.

01 mrt. 2023 at 16:16
2 min
Gepubliceerd door:
Celine Meekes
Content Marketer