+31(0)884321888
[javascript protected email address]
Webshop van Uitvoeraangifte.com is live!
Altijd overzicht?
Werk efficiënt vanuit een bedrijfsaccount.
Altijd de juiste documenten?
Je hoeft geen expert te zijn, die kennis hebben wij!
Zeker weten dat het goed is?
Wij doen graag een extra kwaliteitscheck!

Webshop van Uitvoeraangifte.com is live!

Bestel uw uitvoeraangiften voortaan bij ons 'webshop zusje' Uitvoeraangifte.com

Met trots melden wij u dat Uitvoeraangifte.com, onze zusteronderneming, vanaf vandaag live is! U kunt in de webshop voortaan eenvoudig en voordelig uw uitvoeraangiften regelen. Ofwel, met hetzelfde gemak als u gewend bent bij Exportdocumenten.com

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een handige 'doe-het-zelf oplossing'. Nu is het eindelijk zover en kunt u ook deze aangiften in een webshop bestellen.

De totstandkoming van Uitvoeraangifte.com

Met het oog op de naderende Brexit ontstond het idee voor het ontwikkelen van een webshop voor uitvoeraangiften. Ruim 35.000 Nederlandse bedrijven krijgen bij een harde Brexit voor het eerst te maken met de Douane en het opmaken van uitvoeraangiften. Deze bedrijven, maar ook de bedrijven die voor andere landen al uitvoeraangiften nodig hebben (zoals u), wilden wij een eenvoudige en voordelige webshop oplossing bieden. Zo is Uitvoeraangifte.com ontstaan! In deze webshop kunt u uw uitvoeraangiften voor nagenoeg alle landen buiten de EU* regelen.


*landen die uitgezonderd zijn in de webshop zijn: Iran, Libië, Myanmar (Birma), Noord-Korea, Oekraïne, Rusland, Syrië, Venezuela, Wit-Rusland en Zimbabwe.


Voordelen van Uitvoeraangifte.com

  • Vaste lage prijs van €20,- per aangifte
  • Ondersteuning van Customer Service voor vaste prijs van €10 per aangifte
  • Gratis account
  • Betalen per aangifte (niet per aangifteregel, zoals bij veel douane-agenten het geval is)

Hulp bij vragen
Of u nu veel of weinig douanekennis in huis heeft, dat maakt in onze webshop niet uit. De douane- & declarantenkennis van onze medewerkers zit verwerkt in de webshop. Komt u er toch niet helemaal uit tijdens het invullen van de aangifte, dan belt u met het Customer Service team. Zij beantwoorden graag uw vragen en helpen u de aangifte correct in te vullen. Zo kunt u het de volgende keer geheel zelfstandig.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Heeft u interesse om eens vrijblijvend een alternatieve oplossing voor uw bestaande proces voor uitvoeraangiften uit te proberen? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan en ga direct aan de slag. Ervaar het gemak zelf en bespaar kosten!

Maak een account aan bij Uitvoeraangifte.com

Meer informatie

Wilt u eerst graag meer informatie? Ga naar de website van Uitvoeraangifte.com en lees alles over o.a.:

U kunt ook bellen naar 088-4321888 of mailen naar info@uitvoeraangifte.com

Uitvoeraangifte.com

11 apr. 2019 at 08:46