Voordelen van de webshop

Wij zetten de voordelen van onze webshop graag voor u op een rijtje:

 • Het verzorgen van exportdocumenten is onze kernactiviteit
  Exportdocumenten.com houdt zich uitsluitend bezig met het proces rondom exportdocumentatie. Onze kennis is verwerkt in de webshop, om het aanvragen van exportdocumenten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. Voor vragen kunt u terecht bij ons Customer Service team. Zij helpen u graag!  
   
 • Altijd het juiste document met onze Landvereisten-assistent
  Weet u niet welke documenten vereist zijn voor het land van uw bestemming? Bespaar u de tijd om dit uit te zoeken, dat hebben wij al voor u gedaan. Vul in de webshop het land van bestemming van uw zending in, de landvereisten-assistent toont u direct welke documenten u nodig heeft.
   
 • Wij doen een extra kwaliteitscontrole voor u
  Na afronding van uw bestelling checkt de webshop of u alle velden volledig heeft ingevuld en of uw bewijslast voldoet aan de vereisten. Indien uw aanvraag niet juist of onvolledig is informeren wij u hierover voordat uw documenten digitaal doorgezet worden naar de Kamer van Koophandel. Dit bevordert de doorlooptijd.
   
 • Bespaar tijd met onze Ambassadeservice
  Tijdrovende ritjes naar de ambassades zijn passé. Legalistatie van uw documenten door een ambassade of ministerie van buitenlandse zaken nemen wij geheel uit handen voor u. Dankzij onze grote volumes hebben wij  een preferente positie, wat leidt tot de snelste doorlooptijden.
   
 • Geen investeringen in software of bijkomende vaste lasten
  Na het aanmaken van een account kunt u direct beginnen met uw bestelling. Er is geen specifieke inrichting van uw infrastructuur vereist, ook de aanschaf van softwarelicenties en/of abonnementen is niet nodig. Kortom; u kunt direct aan de slag!
   
 • Heldere kostenstructuur
  U betaalt uitsluitend handelingskosten voor de documenten die u afneemt; niet meer en niet minder. Leges van o.a. autoriteiten worden één-op-één doorbelast.
   
 • Veilig online betalen
  Betaal direct met credit card of iDeal, of maak het uzelf gemakkelijk door gebruik te maken van een doorlopende automatische incasso.
   
 • Voor 15.00 uur in onze webshop besteld: dezelfde dag nog verstuurd
  Voor spoedzendingen kunnen wij u uw documenten per aangetekende post of zelfs per koerier versturen. Flexibel en snel uw documenten altijd op tijd op de juiste bestemming.
   
 • Gratis verzending binnen Nederland

Ga naar de webshop